Rüyada bebek ve beşik görmek

Rüyada bebek ve beşik görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, güvensizliğini yeneceğine, başarılamayan bir işten zafer elde edileceğine, bol nimete kavuşacağına, yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada bebek ve beşik gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek çok büyük çaba sarfedeceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine inanılır.

Rüyada bebek beşiği görmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek beşiği bakmak arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek sağlığı ve zenginliği yakalayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine inanılır.

Rüyada bebeği beşikte sallamak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, rüyayı gören kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına yorulur.

Rüyada beşik içinde bebek görmek istediği gibi bir hayata kavuşacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek huzur ve mutluluk bulacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments