Rüyada ikiz bebek beşiği görmek

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek bir hastalıktan kurtulunacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına, iş dünyası içerisinde çok büyük prestij kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ikiz bebek beşiği gördüyseniz:

  • Sizden çok fazla istek veya talebi olan kişiler olabilir.

Rüyada ikiz bebek beşiği görmek aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kırılacağına delalet eder.

Rüyada beşik içinde bebek görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına inanılır.

Rüyada boş bebek beşiği görmek işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına, adından konuşulur olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada bebek beşiği görmek gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada bebeği beşikte sallamak kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, bilgilerle donanacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, sevilen bir dostun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde bulunan imkânları boşa harcayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments