Rüyada beşik içinde bebek görmek

Rüyada beşik içinde bebek görmek sorunlardan ve sıkıntılardan çok çaba göstermesine rağmen bir türlü kurtulamayacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada beşik içinde bebek gördüyseniz:

  • Neler yapabileceğinizi görmek isteyen kişilerle açık konuşmalısınız.

Rüyada beşik içinde bebek görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek yaşamının tadını çıkaracağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği bakmak adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bebek beşiği görmek önünü göremez olacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine delalet eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada bebek ve beşik görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına işarettir.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
gülsüm

rüyada ahşap beşikte kundakta 4 (dördüz) erkek bebek. annesi biraz hasta şimdi bebekler dedi

Anonim

Rüyada toprağa. Çizili beşik içinde iple sarılı bebek görmek neye delalet eder

Fatıma

Sabah saatlerinde 7- 8 gibi rüyamda çok beşikler var içinde bebeklerin varlığını gördüm beşik örtüsü çok güzel anlamı ne