Rüyada bebek beşiği bakmak

Rüyada bebek beşiği bakmak hayattan yana umudunun kırılacağına, allah’ın lütuflarını bulacağına, şifa göreceğine, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, zor geçen bir yılın ardından büyük başarılar ve kazançlarla dolu bir döneme girileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak gördüyseniz:

  • Gelişmeler bazı konulardaki duruşunuzu, pozisyonunuzu veya fikirlerinizi gözden geçirmenize neden olabilir.

Rüyada bebek beşiği bakmak huzurun ve sükûnetin geleceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine rivayet eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek üzüleceğine, pişman olacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek ve beşik görmek ticarete adım atacağına, kötü kimselerin ağına düşeceğine delalettir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine tabir olunur.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek ekmeğine leke süreceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada boş bebek beşiği görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine işaret eder.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek mutluluk dolu günler yaşanacağına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments