Rüyada beton merdiven yıkamak

Rüyada beton merdiven yıkamak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, borç ödemeye, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven yıkamak gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada beton merdiven yıkamak fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine işaret eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven yapmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek kısa bir toparlanma aşamasından sonra tekrar kazanç elde edebilecek aşamaya geleceğine, süzüleceğine, ağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak hayatını kötü etkileyen ve kendisini olumsuz düşüncelere salan kişilerle olan diyaloğunu kopartacağına, kazanılan paranın bereketinin olmayacağına rivayet eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalettir.

Rüyada beton merdivenden inmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada betondan merdiven görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments