Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, kafasının rahatlayacağına, aynı karşılığı alamayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulur.

Rüyada betondan yapılmış merdiven gördüyseniz:

  • Detaylı planlama yapmakta fayda var.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek ettiği duaların allah katında karşılık bulacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada beton merdivenden inmek kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada betondan merdiven görmek fakir fukaranın karnının doyurulacağına, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına tabir olunur.

Rüyada beton merdiven görmek hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, işlerine yeni işler katacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yapmak elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada beton merdiven çıkmak ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada beton merdivenden çıkmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sağlık yönünden de bazı sorunlar yüzünden sık sık doktora gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments