Rüyada beton merdiven çıkmak

Rüyada beton merdiven çıkmak çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beton merdiven çıkmak gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak yokluğa düşeceğine, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada beton merdiven çıkmak sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada beton merdiven görmek çok yoğun çalışacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak zahmetinin çoğalacağına, yanlış işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada beton merdiven yapmak rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, eşler arasında günden güne daha büyük kavgalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada betondan merdiven görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Rüyada beton merdivenden inmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments