Rüyada beton merdivenden inmek

Rüyada beton merdivenden inmek malvarlığının çok daha artacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine, başını yastığa daha rahat koyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına alamet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden inmek gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada beton merdivenden inmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton merdivenden çıkmak kendisine çeki düzen verirken aynı zamanda kişisel gelişimine katkıda bulunacak işlerle uğraşacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına işaret eder.

Rüyada beton merdiven yapmak geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına yorulur.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına yorulur.

Rüyada betondan merdiven görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, saygınlık elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beton merdiven çıkmak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, bu durumun bir türlü düzeltilemeyeceğine yorulur.

Rüyada beton merdiven yıkamak keyifli olacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına delalettir.

Rüyada beton merdiven görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, şansının da yaver gitmesiyle her işte muvaffak olmanın tadını çıkaracağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments