Rüyada beton merdiven yapmak

Rüyada beton merdiven yapmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, ne yapacağını şaşıracağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada beton merdiven yapmak gördüyseniz:

  • Sır olarak sakladığınız birşey ortaya çıkabilir.

Rüyada beton merdiven yapmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, arkadaşlardan birinin sıkıntı yaratacağına yorulur.

Rüyada beton merdivenden çıkmak saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden inmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada betondan merdiven görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton merdiven yıkamak arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, canının derdine düşeceğine alamet eder.

Rüyada beton merdiven görmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına işaret eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments