Rüyada betondan merdiven görmek

Rüyada betondan merdiven görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine, annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, varlık içinde yokluk çekileceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada betondan merdiven gördüyseniz:

  • Bazılarının söylediklerine kulak verebilir, bazılarını ise sonsuza dek dinlememe kararı alabilirsiniz.

Rüyada beton merdivenden inmek borca batacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına inanılır.

Rüyada beton merdivenden çıkmak yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına, ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada beton merdiven yıkamak olumsuz olaylarla karşılaşacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven çıkmak çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına rivayet eder.

Rüyada beton merdiven yapmak sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine, hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada betondan merdiven görmek mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına rivayet eder.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek içinin rahat edeceğine, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, işinin gücünün hal yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada beton merdiven görmek aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, bizim “teyze anne yarısıdır’’ sözünde de olduğu gibi rüyayı gören kişinin ailesine bahsedemediği dile getiremediği birkaç sorunu teyzesi tarafından yardım alarak halledeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments