Rüyada beşik sallamak

Rüyada beşik sallamak dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine rivayet eder.

Rüyada beşik sallamak gördüyseniz:

  • Para kaybınız olabilir.

Rüyada boş beşik sallamak emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine delalettir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak zararını tamamen kapatacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik sallamak sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına rivayet eder.

Rüyada tahtadan beşik görmek kendisini üzen durumlardan uzak kalıp, hayatın iyi yanlarına bakmaya çalışarak, daha pozitif biri olacağına, yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına alamet eder.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada tahta beşik görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına yorulur.

Rüyada beşiğe binmek sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments