Rüyada tahta beşik görmek

Rüyada tahta beşik görmek maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine, rahatın kaçacağına, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, maddi açıdan dibe vurulacağına, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına, sevginin ve huzurun hâkim olacağına yorulur.

Rüyada tahta beşik gördüyseniz:

  • Sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir.

Rüyada tahta beşik görmek ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada boş tahta beşik görmek kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, kazancın katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada tahta boş beşik görmek maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, belki ölümler görüleceğine rivayet eder.

Rüyada tahtadan beşik görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine inanılır.

Rüyada oyuncak beşik görmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada bebek beşiği satın almak ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, onun istediği yoldan gideceğine alamet eder.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işarettir.

Rüyada bebek ve beşik görmek kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments