Rüyada boş beşik sallamak

Rüyada boş beşik sallamak çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, bir bebek sahibi olunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, borçların kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine delalet eder.

Rüyada boş beşik sallamak gördüyseniz:

  • Karşılıklı eleştiri ya da şikayetler söz konusu olabilir.

Rüyada boş beşik sallamak kazançlı işler yapılacağına, yeni bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak kaderinin yüzüne güleceğine, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada beşik sallamak içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine işaret eder.

Rüyada boş tahta beşik görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş demir beşik görmek sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına delalet eder.

Rüyada boş pembe beşik görmek hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta boş beşik görmek büyük oranda kazanç elde edeceğine, yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş bebek beşiği görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments