Rüyada beşiğe binmek

Rüyada beşiğe binmek kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, uzun uzun dalıp gideceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, gelir kaynaklarının yok olacağına, çok zor şeylerle karşılaşacağına, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine işaret eder.

Rüyada beşiğe binmek gördüyseniz:

  • Bazı konuları ele alırken hararetle tartışmak yerine, daha kibar bir yol tercih ederseniz daha fazla sonuç alabilirsiniz.

Rüyada beşiğe binmek aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada boş beşik sallamak iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beşik görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada beşik yapmak aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına, işlerin çok iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada kırmızı beşik görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, keyfinin olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek stresli günler yaşaması yüzünden de moralsiz olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada turuncu beşik görmek düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına, sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments