Rüyada mavi bebek beşiği görmek

Rüyada mavi bebek beşiği görmek inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek beşiği gördüyseniz:

  • Alış verişlerinizde bile erkek satıcılara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek işinden uzaklaşacağına, emeklerin zayi olacağı durumlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk beşik görmek emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi beşik görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine inanılır.

Rüyada bebeği beşikte sallamak borçları olanların maddi olarak ellerinin genişleyeceği ve tüm para sıkıntılarının sona ereceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada beşik içinde bebek görmek parasının ve malının eksilmeyeceğine, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek darlığa düşmeyeceğine, çok zor bir dönemi bitirip başarılı bir döneme yelken açacağına işaret eder.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak berekete ve bolluğa kavuşulacağına, hayalkırıklığı duyacağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği bakmak güleceğine, istenen her şeye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments