Rüyada tahtadan beşik görmek

Rüyada tahtadan beşik görmek o kişiyle güzel günler geçireceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine tabir olunur.

Rüyada tahtadan beşik gördüyseniz:

  • İlerlemeye başlamadan önce, zıt fikirli kişilerle ya da katı kurallarla veya düzenlemelerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada tahta boş beşik görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada tahtadan beşik görmek başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada tahta beşik görmek yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada boş tahta beşik görmek kavgaların büyüyeceğine, herkesin istediği şeye kavuşacağına işarettir.

Rüyada altın beşik görmek herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına delalettir.

Rüyada bebek beşiği görmek çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  alamet eder.

Rüyada beşikte sallanmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada beşiğe binmek yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments