Rüyada bebeği beşikte sallamak

Rüyada bebeği beşikte sallamak tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, takdir edilen kişi olacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına işarettir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak gördüyseniz:

  • Karşıt fikirli kişiler sıklıkla karşınıza çıkabilir.

Rüyada bebeği beşikte sallamak yeni mallara sahip olacağına, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada beşik sallamak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına inanılır.

Rüyada boş beşik sallamak düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bebek beşiği görmek hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet eder.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, iş yeri sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği bakmak yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına rivayet eder.

Rüyada beşikte bebek emzirmek çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, çok uzun bir zamandan beri hayal ettiği şeylere bir bir kavuşacağına yorulur.

Rüyada boş bebek beşiği görmek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments