Rüyada bebek beşiği hazırlamak

Rüyada bebek beşiği hazırlamak maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, hayal ettiği ve aynı zamanda da hak ettiği yerlere geleceğine, ağlayacağına ve dertleneceğine işarettir.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada bebek beşiği hazırlamak çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine alamet eder.

Rüyada bebeği beşikte sallamak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine rivayet eder.

Rüyada bebek ve beşik görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada beşikte ağlayan bebek görmek böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine, malının da hiç olacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşik içinde bebek görmek eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına, daha başarılı ve kazançlı olacağına yorulur.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek evlatlarının hayırlı olacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına yorulur.

Rüyada beşikte bebek emzirmek değerli gayrimenkullere sahip olunacağına, rahat geçinerek yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada beşiğin içinde bebek görmek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments