Rüyada beşik görmek

Rüyada beşik görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada beşik gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizinle aynı tarafta yer alabilirler.

Rüyada mavi bebek beşiği görmek yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine, güzel bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük beşik görmek tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, umutlarını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek özel yaşamında da beklenmedik iyi gelişmeler sayesinde yalnızlıktan kurtulacağına, gönlünün ferahlarken bedeninin de şifaya kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşik sallamak kapı numarası 7 olan bir ev satın alacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına inanılır.

Rüyada bebek beşiği bakmak iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşikte sallanmak bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments