Rüyada beşikte sallanmak

Rüyada beşikte sallanmak büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, çok iyi ve hayırlı adımlar atacağına, çok üst mevkilere geleceğine işaret eder.

Rüyada beşikte sallanmak gördüyseniz:

  • Taleplerde bulunan kişilerin taleplerini anında yerine getirme ya da karşı koyma eğilimi gösterebilirsiniz.

Rüyada beşiğin sallandığını görmek stres ve sıkıntı yaratan durumların yakın zaman içinde uzaklaştırılacağına, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına yorulur.

Rüyada sallanan beşik görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine tabir olunur.

Rüyada beşikte sallanmak aile bireyleri ile bazı tartışmalar yaşanacağına, elinde avucunda ne varsa büyük kısmını bu yüzden kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek ve beşik görmek yapılan işte yalnız kalınacağına, kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada kırmızı beşik görmek ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, girilen tartışmaların sağduyulu olunması sayesinde çözüm bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oyuncak beşik görmek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, kısmetinin de açılacağına yorulur.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, hayırlı işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşik sallamak daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments