Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına, sorunların tamamen biteceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beşikte erkek çocuğu gördüyseniz:

  • Bir tür maneviyat arayışı içinde olmanız mümkündür.

Rüyada beşikte erkek çocuğu görmek işlerin yolunda gideceğine, karanlıkların aydınlanacağına, kazanılan bir yarışmadan para kazanılacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada erkek bebek beşiği görmek zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek daha büyük adımlar atılacağına, helal lokma yiyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada demir beşik görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, yeni bir semte taşınılacağına delalet etmektedir.

Rüyada boş beşik sallamak kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada beşiktaş görmek attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Rüyada kırık beşik görmek her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments