Rüyada büyük beşik görmek

Rüyada büyük beşik görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, çaresiz ve yalnız kalacağına, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada büyük beşik gördüyseniz:

  • Mesela işvereniniz, yöneticiniz, babanız ya da kadınsanız eşini, öğrenciyseniz öğretmeninizle tartışabilirsiniz.

Rüyada büyük beşik görmek çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, itibar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebek beşiği görmek umutlarını kaybedeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada eski beşik görmek yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahtadan beşik görmek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşik kertmesi görmek aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada beşik almak kişinin elini attığı her işten alnının akı ve büyük zaferlerle çıkacağına, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada beşikte bebek emzirmek tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada beşikte erkek bebek görmek şartlarının da zenginleşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments