Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına, sorunlarının çözüme kavuşacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, bu durumdan kurtulmak için iş konusunda deneyimli birisinden yardım alması gerektiğine yoksa daha kötü durumlar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek gördüyseniz:

  • Herkesi memnun edemezsiniz, imkansızı başarmaya çalışmayın.

Rüyada belediye başkanıyla kavga etmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, bedenen de ruhen de şifa bulacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanından para almak yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, karşı cinsten olan kişilerden gördüğü ilginin de her geçen gün büyüyeceğine inanılır.

Rüyada belediye başkan adayı olmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek verdiği emeklerin heba olacağına, üzüntülerini ve sorunlarını bu sayede sona erdireceğine rivayet eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek amaçlarının da gerçekleşeceğine, başarısının yükseleceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments