Rüyada kendini belediye başkanı görmek

Rüyada kendini belediye başkanı görmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine ve büyük üzüntülere neden olacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, isteklerinin erteleneceğine, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, çok güzel günler göreceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına delalettir.

Rüyada kendini belediye başkanı gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı sözler vermeden önce sahip olduklarınızı veya hissettiklerinizi doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak kendisini çok zor durumlarda bulacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğrayacağına, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada belediye başkanından iş istemek işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına inanılır.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına delalet eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına inanılır.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments