Rüyada belediye başkan adayı olmak

Rüyada belediye başkan adayı olmak yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini üzen ve yoran herşeyi hayatından çıkartacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, ferah bir döneme girileceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, işlerinin hızlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak gördüyseniz:

  • Bir kimse hakkında olumlu ya da olumsuz hemen karara varmamalısınız.

Rüyada belediye başkan adayı olmak üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek bir anda yokluğa düşüleceğine, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanı olmak şansın önünün kesileceğine, kolay ve rahat bir yaşama sahip olmak için de sayısız olanaklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalettir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek zenginliğinin süreceğine, insanlar tarafından el üstünde tutulacağına delalet eder.

Rüyada eski belediye başkanını görmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments