Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, sabit geliri olacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet eder.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı gördüyseniz:

  • Sağlıkla, finansla veya hukukla ilgili konuların dikkatle ele alınması gerekiyor.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, her zaman neşeli olacağına alamet eder.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanı olmak adının hiç yok yere lekeleneceğine, eline çok güzel fırsatların geçeceğine işarettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanı seçilmek uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, çok hayırlı ve özel çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek helal ve geniş rızık elde edeceğine, çok büyük bir şöhrete kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kalp kıracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments