Rüyada eski belediye başkanını görmek

Rüyada eski belediye başkanını görmek sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, kırgınların barışacağına, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, çok yakın arkadaşlardan destek alınacağına, kişinin eski aşkına geri döneceğine alamet ederken, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, maddi açıdan ferahlamaya işaret eder.

Rüyada eski belediye başkanını gördüyseniz:

  • Yapacak bunca iş varken, diğerlerini mutlu etmekle veya taleplerini yerine getirmekle uğraşmanız sizi engelliyor veya zor durumda bırakıyor olabilir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak görüşlerinde netlik olmadığı gibi, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına yorulur.

Rüyada belediye başkanini görmek sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işarettir.

Rüyada belediye başkanına sarılmak hasta olan kişilerin hastalıklarını allah’ın izni ile yeneceklerine,  ailesinde sorun olanların sorunlarından kurtulacaklarına, evsizlerin eve ekmeksizlerin ekmeğe kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye işarettir.

Rüyada belediye başkanıyla telefonda konuşmak aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olduğunu görmek borçlanacağına, işini kaybedeceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada belediye başkanından para almak bağının ve bahçesinin de artacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments