Rüyada belediye başkanından para almak

Rüyada belediye başkanından para almak elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, babanın ya da amcanın çok ağır bir hastalığa yakalanacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, varlıklı kimse olacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanından para almak gördüyseniz:

  • Kaçınılması zor değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada belediye başkanından para almak kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, kazandığı paralar ile çeşitli yatırımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine işaret eder.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak maddi zararının giderileceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine delalettir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla sohbet etmek kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına delalet eder.

Rüyada belediye başkanı görmek kendisine hayırlı kapıların açılacağına, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments