Rüyada belediye başkanı olmak

Rüyada belediye başkanı olmak maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkanı olmak gördüyseniz:

  • Yatırım enstrümanlarınızı, başkalarının kaynaklarını veya paralarını ilgilendiren konularda kesin adımlar atılması gerekebilir.

Rüyada belediye başkanini görmek sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, kırgınlık ve küskünlük yaşanacağına inanılır.

Rüyada belediye başkanıyla yemek yemek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve kurduğu hayallerin bir bir yıkılacağına, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine rivayet eder.

Rüyada belediye başkanıyla tokalaşmak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada belediye başkan adayı olmak işlerinin aksayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine tabir olunur.

Rüyada belediye başkanından iş istemek işlerinin yoluna gireceğine ve hayatını gözden geçirerek kendisini kötü duruma düşüren şeylerden uzak duracağına, onlara karşı zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments