Rüyada belediye başkani olduğunu görmek

Rüyada belediye başkani olduğunu görmek kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, bir hastalıktan kurtulunacağına işarettir.

Rüyada belediye başkani olduğunu gördüyseniz:

  • Çözümleyici olun.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kişinin eşini el üstünde tutarak bir dediğini iki etmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada belediye başkanın elini öpmek istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanını görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine tabir olunur.

Rüyada kendini belediye başkanı görmek günü birlik kazanç elde edeceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine işaret eder.

Rüyada belediye başkan yardımcısı görmek eşlerine karşı baskın davranacaklarına ancak her koşulda anlayış görecekleri için bu durumun ilişkiye zarar vermeyeceğine, akıl vereceğine, destekleyeceğine ve onun için güç olacağına delalettir.

Rüyada eski belediye başkanını görmek alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada belediye başkanıyla evlenmek evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş belediye başkanı görmek gülmeye hasret kalacağına, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments