Rüyada eski belediye başkanı görmek

Rüyada eski belediye başkanı görmek heyecanlanmasına vesile olacak olaylar yaşayacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, bu sayede sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi üzüntü çekmeden kurulacağına, üzüleceğine ve kırılacağına, hasta ve üzgün olacağına, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine tabir olunur.

Rüyada eski belediye başkanı gördüyseniz:

  • İş hayatınıza veya kariyerinize ilişkin konularda ilerleme kaydedebileceğiniz farklı bir noktadasınız veya bir fırsat yakalamak üzeresiniz.

Rüyada eski belediye başkanını görmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski belediye başkanı görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına işarettir.

Rüyada büyükşehir belediye başkanı görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine delalettir.

Rüyada başbakan ve belediye başkanı görmek hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına delalettir.

Rüyada belediye başkanının elini öpmek daha güçlü hale geleceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine yorulur.

Rüyada belediye başkanıyla öpüşmek sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada belediye başkaniyla konuşmak umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada belediye başkan yardımcısı olmak zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments