Rüyada bebeğin göbeğini kesmek

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek makamını kaybedeceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, eline geçen bazı işlerde zarar edeceğine, ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, rahatının yerinde olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine inanılır.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek gördüyseniz:

  • Karşı tarafı ikna edebileceğinizden ya da yatıştırabileceğinizden eminseniz, konuşabilirsiniz.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine, iş hayatında büyük kazançların elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek endişe ettiği işlerin son bulacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza işaret eder.

Rüyada bebek göbeği kesmek elinin bollaşacağına, kişinin ömrünün son anına kadar sevdikleri ile huzur ve barış içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada göbek bağı kesmek aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların allah katında kabul edileceğine, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada göbek kesmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, atılan her adımda daha büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonu kesmek kendisini iyi hissetmesine vesile olacak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek bağını kesmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, işlerindeki sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada göbek kordonunu kesmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments