Rüyada göbek kesmek

Rüyada göbek kesmek ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine, kısmetinin açık olacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına delalettir.

Rüyada göbek kesmek gördüyseniz:

  • İş hayatınızda daha etkin olmanın planlarını yapabilirsiniz.

Rüyada göbek kesmek dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek bağı kesmek hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına delalettir.

Rüyada göbek kordonu kesmek nazara geleceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına işarettir.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada göbek bağını kesmek yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, mekân değiştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada göbek kordonunu kesmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada bebek göbeği kesmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments