Rüyada bebek göbeği kesmek

Rüyada bebek göbeği kesmek dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, rüya sahibinin hikmetli kimse olacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine, üzerinde kafa yoracağına, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek göbeği kesmek gördüyseniz:

  • Farkı yavaş yavaş hissedebilirsiniz.

Rüyada bebek göbeği kesmek mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bebeğin göbek bağını kesmek umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğin göbeğini kesmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işarettir.

Rüyada göbek bağını kesmek duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Rüyada göbek bağı kesmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kazancın sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada göbek kordonunu kesmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına rivayet eder.

Rüyada göbek kordonu kesmek kısmetsizlik yaşayacağına, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına alamet eder.

Rüyada göbek kesmek kendisine yardım eden insanlara yardım edeceğine ve bu şekilde mutlu olacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments