Rüyada göbek bağı kesmek

Rüyada göbek bağı kesmek hayır getirecek işlere girileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine, temize çıkacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, yarınlara dair beklentilerin gerçekleşeceğine, kısmetlerin artacağına alamet eder.

Rüyada göbek bağı kesmek gördüyseniz:

  • Yakın arkadaşlarınız ya da akrabalarınızla vakit geçirmeniz kendinizi güvende hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada göbek bağı kesmek her geçen gün işini çok daha iyi şekilde ifşa etmeyi başaracağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada bebek göbek bağı görmek bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada göbek bağı görmek güzel davetler alacağına, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına delalettir.

Rüyada göbek bağı kesilmemiş bebek görmek saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada göbek bağı kopmamış bebek görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, bir beladan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada kordon bağı kesmek kazanılacak ve ele geçecek paraya, böylece geçim derdinin baş göstereceğine işaret eder.

Rüyada ayakkabı bağı kesmek çaresiz durumlara düşeceğine, helal rızık yiyeceğine delalettir.

Rüyada sarı üzüm bağı görmek moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments