Rüyada bayana dokunmak

Rüyada bayana dokunmak işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bayana dokunmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik engellemelere açık olmakla birlikte önemli kimselerin veya aile büyüklerinizin güçlendirici destekleri sizinledir.

Rüyada bayana dokunmak uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça dokunmak sabır ve azim ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına işarettir.

Rüyada denize dokunmak adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğe dokunmak canla başla çalışacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kara dokunmak zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine inanılır.

Rüyada türbeye dokunmak ekmeğinin ve gelirinin kesileceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına delalettir.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek maddi açıdan nefes alınacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına işarettir.

Rüyada birinin yüzüne dokunmak yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments