Rüyada kara dokunmak

Rüyada kara dokunmak allah’ın inayetini kazanacağına, hayatı ve kendisi için sağlıklı kararlar alamayacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada kara dokunmak gördüyseniz:

  • Yeni iş birliklerini veya ilişkileri destekleyen teklif, jest, yardım ya da davetler söz konusu olabilir.

Rüyada kara dokunmak kişinin aradığı şifaya kavuşacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine rivayet eder.

Rüyada şeytana dokunmak rızkının azalacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet eder.

Rüyada büyük abdeste dokunmak eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına rivayet eder.

Rüyada birinin bacağına dokunmak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, başkalarının malına göz dikeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tene dokunmak dertlerin başlayacağına, ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yunusa dokunmak kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına delalet eder.

Rüyada ele dokunmak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada birinin sırtına dokunmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments