Rüyada erkeğe dokunmak

Rüyada erkeğe dokunmak iş değişikliğine gidileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, masa başı bir işe girileceğine, yeni bir araca sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada erkeğe dokunmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Rüyada bir erkeğin eline dokunmak evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak iş yerinde uzun zamandan beri çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına işaret etmektedir.

Rüyada erkeğin dokunduğunu görmek sıkıntı ile geçimini sağlamaya, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına işarettir.

Rüyada erkek organına dokunmak hayalindeki işi gerçekleştireceğine, ettiği duaların allah katında kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin göğsüne dokunmak herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine tabir olunur.

Rüyada bir erkeğin dokunduğunu görmek hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğin erkeğe dokunmak iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Rüyada bir erkeğe dokunmak onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, ileriye gideceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments