Rüyada denize dokunmak

Rüyada denize dokunmak herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada denize dokunmak gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmeyecek, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada deniz suyuna dokunmak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada denize dokunmak mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin yanağına dokunmak evine huzurun ve bereketin geleceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercine dokunmak elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzüne dokunmak ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, bu sayede sıkıntıların, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada bir erkeğin yüzüne dokunmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına yorulur.

Rüyada ata dokunmak herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına tabir olunur.

Rüyada kalbe dokunmak ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, aile bireylerinin de çok sevineceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments