Rüyada türbeye dokunmak

Rüyada türbeye dokunmak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına,verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada türbeye dokunmak gördüyseniz:

  • Standartlarınıza uymayan bir kişiye baskı uygulayabilirsiniz.

Rüyada türbeye dokunmak kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada kadın organına dokunmak tüm üzüntülerinden tek kalemde kurtulacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin dokunduğunu görmek çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine alamet eder.

Rüyada yanağa dokunmak durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada erkek organına dokunmak şükredeceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına işaret etmektedir.

Rüyada aya dokunmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine tabir olunur.

Rüyada kendine dokunmak kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevdiğin kişinin yüzüne dokunmak eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, daha çok kazanmaya başlayacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments