Rüyada kabeye dokunduğunu görmek

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, hayatın kendisine şans ve kısmet getireceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, neşeli ve huzurlu bir geleceğe, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına, sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, ev içinde mutluluğun artacağına rivayet eder.

Rüyada kabeye dokunduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ihtiyacınız olmayan şeyler aldırtmak isteyebilirler.

Rüyada kabeye dokunduğunu görmek ele geçen kazancın azalacağına, endişelerin ve korkuların geçeceğine ve iş ile ilgili her gün yeni çalışmaların ortaya konacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kabe duvarına dokunmak sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine delalet eder.

Rüyada kabeye dokunmak her gün şükrü eda ederek yaşayacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına işaret eder.

Rüyada altına dokunmak borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına yorulur.

Rüyada ünlü birine dokunmak çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birine dokunmak kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğe dokunmak zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşına dokunmak ömür boyu başarılı olacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments