Rüyada saça dokunmak

Rüyada saça dokunmak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha büyük sorunlar ile yüzleşeceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, rahatsızlık duyulacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, para sıkıntısının olmayacağına, tartışmalı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada saça dokunmak gördüyseniz:

  • Herşeye her zamanki gibi yaklaşmak yerine, farklı çözümler getirmeniz veya farklı yöntem sunan kişileri reddetmemeniz gerekiyor.

Rüyada saça dokunmak geçim kolaylığı içinde olacağına, özellikle yatırım ve iş konularında desteğe ihtiyaç duyulacağına yorulur.

Rüyada birinin saçına dokunmak kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine, güzel bir evlilik yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçına dokunmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Rüyada yıldızlara dokunmak beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine ve yaptığı akılcı planlar sayesinde maddi sorunlarla karşılaşmayacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Rüyada cinin dokunduğunu görmek birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine delalettir.

Rüyada göze dokunmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yılanın dokunduğunu görmek zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ata dokunmak rahat bir hayat yaşanacağına, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments