Rüyada gemilerin battığını görmek

Rüyada gemilerin battığını görmek iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemilerin battığını gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler, alışılmadık düzenleme veya planlar esnasında kaçınılmaz değişiklikler olabilir.

Rüyada bir geminin battığını görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına işarettir.

Rüyada gemide battığını görmek neşesini ve ağız tadını kaçıracağına, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada batan gemiyi kurtarmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada denizde batan gemi görmek manevi olarak çökmekle kalmayacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına işaret etmektedir.

Rüyada batan gemi görmek aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işarettir.

Rüyada batan gemiden yüzerek kurtulmak kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine rivayet eder.

Rüyada bindiği geminin battığını görmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizde gemi battığını görmek bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına, bu sayede evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments