Rüyada kulak yalamak

Rüyada kulak yalamak kişinin her zaman kendisine güvenerek hareket edeceğine, aile içinde husumet gelişeceğine, maddi ve manevi kaynakların kısa süreli olarak zarara uğrayacağına, iyilik yaptığı insanlardan kötülük göreceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına böylece ümitlerini, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine delalet eder.

Rüyada kulak yalamak gördüyseniz:

  • Bazı iş birliklerinizin veya ortaklıklarınızın düzenlenmesi gerekiyor.

Rüyada kulak yalamak ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayak parmağı yalamak sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sizi yaladığını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine işaret eder.

Rüyada vajına yalamak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine işarettir.

Rüyada toprak yalamak ortalığın güllük gülistanlık olacağına, büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin elini yaladığını görmek uzun sohbetler edeceğine, aile hayatının kötüye gideceğine delalettir.

Rüyada el yalamak çok zor durumlara düşeceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yüzünü köpek yaladığını görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments