Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, kısmetlerinin açılacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, adım atarken çok zorlanacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Aşırılıklar zarar verebilir.

Rüyada merdivenden düşürülmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, girilecek olan işlerde çok saygın kişiler ile çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının merdivenden düştüğünü görmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine alamet eder.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yaptığı iyiliklerin karşılığını göreceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek sıkıntıların son bulacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye yorulur.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, rahat edeceğine, ferahlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına işaret eder.

Rüyada kardeşinin merdivenden düştüğünü görmek hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Birgül

Rüyamda 20 gün önce kaybettiğim Annemi vapurda yanımda gördüm sonra ben çocuklu bir adama yol parası verdim vapurdan indim Annemi aradım 3 kişi beyaz uzun bir merdivenden Annemi attı yorumlarsanız sevinirim

Surya

Ruyamda 1 yıl önce ölmüş annemi, merdivenlerden bağırarak acı feryatlarla zemin kata kadar düşdügünü gördüm yorumlarsanız sevinirim.