Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek

Rüyada başkasını merdivenden düşerken görmek hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, özellikle dini inancını daha da düzgün şekilde hayata geçireceğine, çok mutlu olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, evliliğinde yaşadığı sıkıntılar nedeniyle iş hayatında da moralsizleşeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, işlerin büyük bir açmaza gireceğine yorulur.

Rüyada başkasını merdivenden düşerken gördüyseniz:

  • Aileniz ya da yakınlarınızla ilgili, yanıltıcı veya hayalci yaklaşımlar içerisinde olabilirsiniz.

Rüyada birinin merdivenden düştüğünü görmek hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden düştüğünü görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşeni görmek uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düşecek gibi olmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek tükenmez bir rızık elde edeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına alamet eder.

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına delalettir.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments