Rüyada merdivenden düştüğünü görmek

Rüyada merdivenden düştüğünü görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bulunmak istediği noktaya ulaşacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, musibetler, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, geçim sıkıntısına düşüleceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, özel hayatında mutluluğu yakalamasına delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düştüğünü gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiler arasında çıkan tartışmalara katılmamanızda fayda var.

Rüyada arkadaşının merdivenlerden düştüğünü görmek sevilen kişilerle kurulacak bir işle birlikte özgüvenin daha da artacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine yorulur.

Rüyada birini merdivenden düşerken görmek şansının ve bahtının açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada birinin merdivenlerden düştüğünü görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine işarettir.

Rüyada merdivenden düşürülmek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada merdivenden düşerek ölmek güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yalan söylemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada merdivenlerden düşen birini görmek hayırlı kararlar alacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada oğlunun merdivenden düştüğünü görmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments