Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zor zamanların biteceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek hiç bilmediği ve görmediği yerler gezip göreceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine tabir olunur.

Rüyada kediye et yedirmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek aksiliklerin baş göstereceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kediye balık yedirmek masrafların altında kalacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada kedinin yılan yediğini görmek hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada kediyi yedirmek sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada kedinin yılanı yediğini görmek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments