Rüyada kediyi yedirmek

Rüyada kediyi yedirmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına ve uzun yıllardan beri kurduğu hayallerin yakın bir zamanda gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına işaret eder.

Rüyada kediyi yedirmek gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı huzursuzluklarla karşılaşmanız olasıdır.

Rüyada yılanın kedi yediğini görmek son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına, çok güzel ve hayırlı başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde çok daha iyi kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine inanılır.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına ve çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kedi yediğini görmek rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin kediyi yediğini görmek girilen bir işte yapılan bir hatadan ötürü çok büyük zarara düşüleceğine, onlara karşı fark atarak öncelik ve ayrıcalık sahibi olacağına yorulur.

Rüyada kediye yemek yedirmek sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hiçbir zaman iş ile ilgili bir sorun yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada kedinin civciv yediğini görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hayırlı işler yapacağına işaret eder.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek herhangi bir sorun karşısında işi bilen birisine danışılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments