Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kedi eti yediğini gördüyseniz:

  • Sizi yönlendirmelerine fırsat tanımayın.

Rüyada kedi eti yediğini görmek sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada kediye et yedirmek çok güzel günler ile karşılaşacağına, zahmetli işlerle uğraaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına inanılır.

Rüyada birinin kedi eti yediğini görmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına yorulur.

Rüyada birinin kedi yediğini görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine tabir olunur.

Rüyada kedinin kıyma yediğini görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına ve sıkıntıların başgöstereceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine işaret eder.

Rüyada kedi yediğini görmek anne baba dualarının alınacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine delalettir.

Rüyada kediye balık yedirmek kişinin elindekilerinden de olacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments